Forside » Windows Tips & Tricks

Poker begynder vejledning

Her er en dansk guide til hvordan du kan starte med at spille poker. Interessen for pokerspillet herhjemme er vokset indenfor de sidste del år, og spilles i dag af såvel mænd som kvinder, unge som gamle. Poker kræver meget disciplin og tålmodighed, samt et rigtig godt overblik. Hvis du har nogle af overstående kvaliteter, og har interessen for selve spillet, har du måske muligheden for at blive en god pokerspiller og endda muligheden for at tjene penge på det.

Find mange flere tips og poker artikler på vindipoker.dk.

Poker

Min poker historie

Jeg har selv spillet poker en del år nu, og det har primært været poker på nettet. En af grundene til det er at jeg simpelthen ikke har tålmodigheden til at vente på at der bliver blandet kort igen. Når jeg spiller poker på nettet, er det næsten altid sammen med vennerne. Igen her kommer min manglende tålmodighed ind i billedet og ved at spille sammen kan vi sparre med hinanden. Jeg har aldrig rigtigt ført regnskab med om jeg efter alle årene har et overskud eller underskud, men jeg kan dog sige at jeg har vundet, ellers ville jeg ikke hele tiden vende tilbage til spillet.

Ny pokerspiller

Hvis du er ny pokerspiller og ikke kender til denne verden, er der selvfølgelig hjælp at hente på internettet. Der er et hav af sider omkring poker, hvor der er rigtig god information at hente, både spilleregler og små fif. Da jeg selv startede med at spille poker, kendte jeg ikke til alle de poker regler som er i spillet, men lærte dem hurtigt via disse sider. Vil du i gang med at spille, men ikke tør kaste dig ud i at satse penge med det samme, kunne det være en god idé at starte med at spille om fun money, hvilket betyder at du kun spiller for sjov, og intet har at tabe. På den måde får du en fornemmelse for spillet, og kan så når du synes du er rustet begynde at spille om rigtige penge.

Summary
Poker begynder vejledning
Article Name
Poker begynder vejledning
Description
Her er en dansk guide til hvordan du kan starte med at spille poker. Interessen for pokerspillet herhjemme er vokset indenfor de sidste del år, og spilles i dag af…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 23 feb 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.