Forside » Apple tips & tricks

Forlæng levetiden på dit iPhone batteri

Hvis du har problemer med at din iPhone bruger meget strøm, altså sluger dit batteri, kan du læse mere om hvordan det kan løses her. Batteriets levetid er desværre et meget alm. problem for mobil ejere, også iPhone-ejere. Apple skriver at det vigtigste er at holde den væk fra direkte sollys, eller et handskerum i en var bil, da batteriet ikke kan tåle for meget varme og at det vil forringe levetiden. Telefonen bruger selvfølgelig også meget strøm hvis du spiller spil, optager video, bruger internet osv. men det skal der jo være plads til, ellers forsvinder alt det sjove. Se Apple’s vejledning ved at klikke på linket nedenfor.

Link til Apple vejledning

Summary
Forlæng levetiden på dit iPhone batteri
Article Name
Forlæng levetiden på dit iPhone batteri
Description
Hvis du har problemer med at din iPhone bruger meget strøm, altså sluger dit batteri, kan du læse mere om hvordan det kan løses her. Batteriets levetid er desværre et…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 jun 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.