Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Find din LAN og WAN IP med IPConfig

Her er et lille smart program til at finde din IP adresse på indersiden (LAN), og din eksterne IP (WAN). LAN IP adressen er den du har på din computer, og som andre kan tilgå via dit netværk. WAN IP adressen er den som andre ser ude i verden, altså hvis jeg fx skulle oprette en forbindelse mellem dig og mig. Programmet viser også hastigheden på din LAN forbindelse, altså ikke din internetforbindelse via TDC eller anden udbyder. Som du kan se på billedet nedenfor kører jeg trådløst, og har altså lige nu 51 Mbps. Du har også mulighed for at printe disse oplysninger, så du har det som dokumentation. Sidst men ikke mindst, kan programmet bruges til nemt at oplyse en kunde om disse oplysninger, i stedet for manuelt at lave en ipconfig /all i kommandoprompten.

ipconfig

Download programmet her: IPConfig

Summary
Find din LAN og WAN IP med IPConfig
Article Name
Find din LAN og WAN IP med IPConfig
Description
Her er et lille smart program til at finde din IP adresse på indersiden (LAN), og din eksterne IP (WAN). LAN IP adressen er den du har på din computer,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 3 dec 2009 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.