Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Se den korrekte størrelse på din mapper

Her et en vejledning til hvordan du kan se den helt korrekte størrelse i megabytes (MB), på hver enkel fil / mappe på din computer. Det er utroligt smart, hvis du ikke lige er klar over hvad det er der egentlig fylder på computeren. Programmet MouseSoft Directory Size, virker til Windows 2000, XP, Vista. Du har mulighed for at udlæse dataen til enten e-mail, excel, notesblok, eller en alm internetside (browser).

Download programmet her: MouseSoft Directory Size

Når du har installeret programmet og startet det, kan du vælge hvilket drev du vil gennemse, oppe til venstre. Jeg har valgt c:\ – her kan du i venstre side se, hvad mit c:\ drev indeholder – du har også mulighed for at se det i den højre rubrik (her er mapperne med gul farve). Hver enkel fil er alm. hvid, du kan se hvad det fylder i “Size MB” i venstre kolonne. Nederst kan du så se hvad det fylder alt i alt. Husk det også er muligt at eksportere disse oplysninger, se ikonerne oppe i toppen af programmet.

mappesize

Summary
Se den korrekte størrelse på din mapper
Article Name
Se den korrekte størrelse på din mapper
Description
Her et en vejledning til hvordan du kan se den helt korrekte størrelse i megabytes (MB), på hver enkel fil / mappe på din computer. Det er utroligt smart, hvis…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 jan 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.