Forside » Windows Tips & Tricks

Indtil din skærm korrekt

Her er et tips til hvordan du sikker dig, at din skærm er korrekt kalibreret. Normalt sætter du disse indstillinger direkte på din skærm, men nu har du også muligheden for at gøre det i Windows 7. Kalibrering sikre dig at farverne vises korrekt på din skærm, da du med programmet har mulighed for at justerer de forskellige skærmfarver. Windows 7 kører med noget som hedder “farvestyring” og det kan findes i “Kontrolpanelet”. Når du kører en kalibrering i Windows7, er det faktisk disse indstillinger du ændre på.

1. Klik på “Windows knappen” og skriv derefter “dccw”, nu kommer programmet frem i toppen. Start programmet med at klikke på det.

kalibrering Windows

2. Nu starter guiden til Windows kalibrering af skærmfarver, klik “næste” for at fortsætte

dccw

Summary
Indtil din skærm korrekt
Article Name
Indtil din skærm korrekt
Description
Her er et tips til hvordan du sikker dig, at din skærm er korrekt kalibreret. Normalt sætter du disse indstillinger direkte på din skærm, men nu har du også muligheden…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 apr 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.