Forside » Apple tips & tricks

iPhone dataforbrug i udlandet

Min kusine skulle på skiferie og havde derfor et spørgsmål mht. data på hendes iPhone. Hun ønsker selvfølgelig at slå det fra, sådan at hun ikke ender med en mega regning. Problemet med data i udlandet er, at den aftale / abonnement du har med dit danske teleselskab frafalder. Så selv om du evt. har FRI DATA, vil det altså ikke gælde i udlandet. Heldigvis er det utroligt nemt at deaktivere, se vejledning nedenfor. Tjek også http://programmer.downloadcentral.dk/?IPhone/kategori/140/0 hvor du kan finde gode programmer til brug sammen med din iPhone.

1. Gå i “Indstillinger” og derefter “Generelt

mobildata_iPhoneiPhone dataforbrug i udlandet

2. Nu skal du så vælge “Netværk” og derefter deaktivere “Data-roaming”. Hvis du vil være helt sikker på det er slået fra, skal du også vælge at deaktivere “Mobildata”. Data-roaming gør at det ikke vil virke i udlandet, men stadig i Danmark – men kan man stole på det ? Jeg ville vælge at deaktivere dem begge!

iPhone netværkiPhone mobildata

Summary
iPhone dataforbrug i udlandet
Article Name
iPhone dataforbrug i udlandet
Description
Min kusine skulle på skiferie og havde derfor et spørgsmål mht. data på hendes iPhone. Hun ønsker selvfølgelig at slå det fra, sådan at hun ikke ender med en mega…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 25 jan 2012 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • vehicle - 10 marts 2015 kl. 20:40

    vehicle

    iPhone dataforbrug i udlandet | IT-Artikler.dk

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.