Forside » Apple tips & tricks

iPhone batteri indikator i procent

Her er en dansk vejledning til hvordan du ændre batteri indikatoren på din iPhone. Som standard vises et alm. batteri, som så forsvinder mere og mere. Men du kan rent faktisk ændre det til procent, sådan at der for eksempel står at der er 83% batteri tilbage. Personligt synes jeg bedre om det, da det er mere korrekt i min verden.

1. Nedenfor kan du se hvad jeg mener, jeg har 83% batteri tilbage. For at ændre din iPhone til procent, skal du starte med at klikke på “Indstillinger

iPhone_indstillinger

2. Nu skal du så vælge “Generelt

iPhone_generelt

3. Og derefter skal du vælge “Brug

iPhone_brug

4. Her står der så “Batteri i procent” det skal selvfølgelig aktiveres. Det skulle gerne være det, ved faktisk ikke om det er alle versioner af iPhone som det virker på. Men det kommer jeg sikkert til at høre i en kommentar.

iPhone_brug

Summary
iPhone batteri indikator i procent
Article Name
iPhone batteri indikator i procent
Description
Her er en dansk vejledning til hvordan du ændre batteri indikatoren på din iPhone. Som standard vises et alm. batteri, som så forsvinder mere og mere. Men du kan rent…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 15 nov 2010 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

 • kåre Garsow - 6 november 2012 kl. 16:05

  Hej Michael.
  Jeg har lige haft min Iphone til reparation, da jeg kom for at hente den fik jeg en ny.
  Derfor var jeg nødsaget til at retablere mine data, og har fundet ud af det meste.
  Jeg kunne ikke huske hvordan man fik funktionen batteri i procent frem igen, dit tip var yderst anvendeligt.
  Men al den musik jeg har i Itunes er desværre ikke blevet overført, kan du hjælpe med en vejledning.

 • Sunny Health and Fitness Rowing Machine - 10 september 2014 kl. 22:01

  To buy best mixer juicer for your kitchen, you should take a complete thought over your need.
  Do you have any idea how expensive farm equipment
  can be. In this age of austerity, it is common sense to look at ways to reduce our
  household expenditure and energy consumption.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.