Forside » Windows Tips & Tricks

Gendan slettede filer i Windows

Det sker desværre tit at vi ved et uheld kommer til at slette nogle vigtige filer på computeren. Så er det godt at der findes gratis programmer, som ofte kan gendanne og skaffe ens filer tilbage. Desværre koster den slags programmer ofte penge, men der findes dog nogle som er gratis. Et af ​​de programmer som er gratis hedder Freeundelete, og er det som vises og kan hentets nedenfor. Hvis programmet ikke viker korrekt, kan du prøve med det her PC Inspector File Recovery, det har jeg haft en del held med.

Før du bruger FreeUndelete eller anden gendannelse software, skal du helst ikke gemme nogle nye filer på computeren. Det vil nemlig reducere dine chancer for at genskabe data på din computer / harddisk.

Download programmet her: FreeUndelete

FreeUndelete

Summary
Gendan slettede filer i Windows
Article Name
Gendan slettede filer i Windows
Description
Det sker desværre tit at vi ved et uheld kommer til at slette nogle vigtige filer på computeren. Så er det godt at der findes gratis programmer, som ofte kan…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 3 apr 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.