Forside » Apple tips & tricks

Fjern opstartslyden på din mac

Her er en vejledning til hvordan du slår opstartslyden på din Mac fra. Opstartslyden var så høj at det var blevet irriterende og ikke til at holde ud. Så prøvede jeg at skrue ned for lyden inden jeg slukkede min Mac, det virkede også – men hvis jeg havde hørt musik og ikke fået skruet ned igen, havde jeg balladen igen når jeg startede. Nu har jeg så fundet et program som kan gøre arbejdet for mig, og det virker selvom jeg har skruet op når jeg har hørt musik osv.

Vigtigt: Din Mac er muligvis i fare. Få den sikret med det samme her

1. Start med at download programmet StartupSound, tryk derefter på “Download Now

StartupSound

2. Nu kommer billedet nedenfor, her skal du dobbeltklikke på filen.

StartupSoundPrefPane

3. Nu skal du så dobbeltklik på “StartupSoundPrefPane.pkg” det er installations filen.

StartupSoundPrefPane.pkg

4. Nu kommer programmet så og spørger om en masse, sig ja til det hele og indtast din kode.Maclyd

5. Klik “Luk” nu er programmet installeret.

Mac Sound

6. Gå til “Systemindstillinger” ved at klikke på ikonet nedenfor.

Mac Systemindstillinger

7. Her skal du finde det ikon som hedder “Startup Sound” ok klikke på det.

Startup Sound

8. Nu kan du så styre den lyd der kommer når du tænder din mac.

Fjern mac lyd

Summary
Fjern opstartslyden på din mac
Article Name
Fjern opstartslyden på din mac
Description
Her er en vejledning til hvordan du slår opstartslyden på din Mac fra. Opstartslyden var så høj at det var blevet irriterende og ikke til at holde ud. Så prøvede…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 jan 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.