Forside » Windows Tips & Tricks

Email program til Windows 7

Hvis du savner dit gode gamle email program Outlook Express i Windows 7, er det fordi det er blevet fjernet af Microsoft. Programmet Outlook Express var som standard installeret i Windows XP og Vista, men Microsoft har desværre valgt at fjerne den fra Windows7. Windows 7 har ikke en e-mail klient installeret som standard, så du skal selv finde en. Men det er heldigvis heller ikke så svært, da Microsoft selvfølgelig har en gratis version som du kan downloade. Det nye email program hedder ”Windows Live Mail” og hentes sammen med ”Windows Live Essentials” (Der hvor du også downloader Messenger).

Download programmet her: Windows Live Essentials

Husk at sætte flueben i Windows Live Mail, ellers bliver det ikke installeret (se billede nedenfor).

WindowsLiveMail

Summary
Email program til Windows 7
Article Name
Email program til Windows 7
Description
Hvis du savner dit gode gamle email program Outlook Express i Windows 7, er det fordi det er blevet fjernet af Microsoft. Programmet Outlook Express var som standard installeret i…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 19 sep 2010 - 3 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

3 Kommentarer »

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.