Forside » Apple tips & tricks

Vejledning til reset af iPhone

Her er en guide til hvordan du nemt kan lave en genstart / nulstil af din iPhone, hvis den er frosset. Her til morgen kunne jeg ikke få min Apple iPhone ud at power / sleep mode, jeg vidste at der var strøm på, så det var ikke derfor. Jeg prøvede en masse forskellige ting, men kunne ikke få liv i den. Til sidst tjekkede jeg nettet og fandt en løsning til hvis din iPhone fryser.

1. Hold din “Power” og “Home” knap nede, indtil din iPhone viser et Apple logo på skærmen – så skulle den gerne genstarte.

iphone

Summary
Vejledning til reset af iPhone
Article Name
Vejledning til reset af iPhone
Description
Her er en guide til hvordan du nemt kan lave en genstart / nulstil af din iPhone, hvis den er frosset. Her til morgen kunne jeg ikke få min Apple…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 nov 2011 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.