Forside » Windows Tips & Tricks

Faneblade / menu i Word 2007

Microsoft Office 2007 Her er en vejledning til hvordan du deaktivere den nye ”menu” / udseende i Microsoft Office 2007. Den nye version har ændret sig utroligt meget i forhold til 2003 versionen. Nogen synes det er smart med det nye udseende og den høje menu, men det tager desværre også meget plads på ens skærm og dokument. Nedenfor finder du en step by step guide til at slå fra.

1. Klik på pilen som peger nedad, lidt til højre fra den store runde knap helt oppe i venstre hjørne. Se eventuel billede nedenfor.

Word Faneblade

2. Her skal du vælge “Minimer båndet”

Word Faneblade

3. Nu har du meget mere plads til at skrive og gennemgå dit dokument. Hvis du ønsker at få den tilbage, er det på samme måde – her skal den dog aktiveres istedet.

Word Faneblade

Man kan også slå det til og fra ved at trykke på “Ctrl + F1” på samme tid. 🙂

Summary
Faneblade / menu i Word 2007
Article Name
Faneblade / menu i Word 2007
Description
Her er en vejledning til hvordan du deaktivere den nye ”menu” / udseende i Microsoft Office 2007. Den nye version har ændret sig utroligt meget i forhold til 2003 versionen.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 27 okt 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.