Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Total Commander

Total Commander er et filhåndteringsprogram, lidt ligesom stifinder. Fordelen med Total Commander er at, du har 2 vinduer at arbejde med, og det er derfor nemmere at kopier osv. Programmet minder lidt om det gamle Norton, det man brugte da der var Dos og Windows 3.11. Total Commander har også indbygget et udpakningsprogram, som kan klare disse typer, LZH, RAR, UC2, TAR, GZ, CAB, ACE.

Personligt bruger jeg programmet til at kopier store data mængder med, og omdøbe filer. Vedr. omdøb af filer har du mulighed for klare flere filer på samme tid. Hvis du fx har billeder fra ferien som alle hedder noget med (billede01, billede02 osv.), kan du give dem navnet Spanien2009_01 osv. Grunden til jeg bruger programmet til at kopier med, er at hvis en fil er låst stopper kopiering ikke bare. Den kommer og spørger om du vil springe filen over, eller vil prøve igen. Det er jo rigtig lækkert hvis man skal kopier meget data (50-100 GB). Hvis man gør det med stifinder, stopper den kopieringen og man kan starte på ny.

Download programmet her: Total Commander

Total Commander

Summary
Total Commander
Article Name
Total Commander
Description
Total Commander er et filhåndteringsprogram, lidt ligesom stifinder. Fordelen med Total Commander er at, du har 2 vinduer at arbejde med, og det er derfor nemmere at kopier osv. Programmet…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 13 jul 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.