Forside » Programmer

Top tre mailprogrammer til Windows

De fleste har i dag en e-mail, som de benytter til at komme i kontakt med andre – både i private, men også arbejdsrelaterede sammenhænge, og en e-mail er derfor et uundværligt hjælpemiddel til en velfungerende hverdag. Af denne grund er det naturligvis væsentligt at benytte et mailprogram, der kan holde styr på din indbakke og lignende. Download et mail program, og dine mails vil fremadrettet blive håndteret på bedste vis. Der findes dog mange forskellige mailprogrammer på markedet, og det er derfor vigtigt, at du finder et program, der passer til netop dine behov. Vi har nedenfor samlet tre gode mailprogrammer til Windows til dig, der er interesseret i at downloade et mailprogram.

 

Windows Live Mail

Windows Live Mail er et stabilt mailprogram, hvor brugervenligheden er i top, og du vil hurtigt kunne lære at benytte dig af programmet. Det er muligt at bruge mailprogrammet med flere forskellige e-mail konti, hvilket er til fordel for dig, der har flere e-mail konti at holde styr på.

 

Mozilla Thunderbird

Med Thunderbird får du et mailprogram, der har en række smarte features, som er nemme at navigere rundt i. Mailprogrammet giver dig blandt andet muligheden for at lave og tilpasse tastaturgenveje, der er med til at gøre organiseringen af dine mails nemmere. Programmet kan desuden effektivt håndtere dine spam mails, og du har mulighed for at lære programmet, hvilke mails, der er spam, og hvilke der ikke er spam. Thunderbird er et formidabelt mailprogram, der fungerer sammen med internetbrowseren Firefox.

 

Pegasus Mail

Mailprogrammet Pegasus Mail har været på mailklient markedet i flere år, og har alle de funktioner, som der måtte være behov for i et mailprogram. Det er et velfungerende og solidt mailprogram, der er gratis at downloade til sin computer. Desuden bliver programmet løbende forbedret, så brugerne får den bedst mulige oplevelse med Pegasus Mail.

Summary
Top tre mailprogrammer til Windows
Article Name
Top tre mailprogrammer til Windows
Description
De fleste har i dag en e-mail, som de benytter til at komme i kontakt med andre – både i private, men også arbejdsrelaterede sammenhænge, og en e-mail er derfor…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 jul 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.