Forside » Windows Tips & Tricks

Tjek om dine genveje stadig virker i Windows

Når du installere et nyt program på din computer, opretter programmet normalt en genvej på skrivebordet og i start-menuer. Hvis du så ønsker at afinstallere det fra computeren igen, og bruger Windows ”Tilføj og fjern programmer” i kontrolpanelet, kan det ske at genvejene ikke bliver slettet. Her har du et program som tjekker alle dine genveje automatisk, altså om de peger på noget program og om de overhovedet virker. Programmet søger hele din start menu og skrivebordet igennem, og viser dig et godt overblik over hvilken der ikke virker mere. Derefter kan du nemt og hurtigt vælge at slette den som ikke virker mere, se nedenfor.

Download programmet her: Bad Shortcut Killer

Bad Shortcut Killer

Summary
Tjek om dine genveje stadig virker i Windows
Article Name
Tjek om dine genveje stadig virker i Windows
Description
Når du installere et nyt program på din computer, opretter programmet normalt en genvej på skrivebordet og i start-menuer. Hvis du så ønsker at afinstallere det fra computeren igen, og…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 13 jun 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.