Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Alt-tab program til Windows

Her har du et er smart lille program som kan afløse Alt-tab programmet (funktionen) i Windows. Jeg snakker om måden du skifter mellem de forskellige programmer, med Alt-tab i Windows. Denne funktion er selvfølgelig blevet bedre med årene, dog er det ikke helt kommet op på det niveau som programmet VistaSwitcher kan tilbyde endnu. Fordelen ved VistaSwitcher er at den viser et billede af programmet, samt skriver hvad programmet hedder. Programmet virker også på Windows 7, samt 64 bit systemer.

Download programmet her: VistaSwitcher

1. Under installation har jeg valgt denne opsætning, jeg har ikke behov for et ikon på skrivebordet når programmet selv starter sammen med Windows. Men det er selvfølgelig ens eget valg hvad man ønsker, heldigvis da 🙂

VistaSwitcher

2. Når du så bruger Alt-tab funktionen nu, kommer billedet nedenfor. Det ser lidt anderledes ud, men er rart når man vender sig til det. Jeg synes det giver et bedre overblik, plus du har lidt flere muligheder.

VistaSwitcher i brug

3. Med programmet her, kan du vælge at minimér, maximér eller helt lukke programmet.

VistaSwitcher komandoer

Du kan læse mere om programmet på deres hjemmeside: ntwind software

Summary
Alt-tab program til Windows
Article Name
Alt-tab program til Windows
Description
Her har du et er smart lille program som kan afløse Alt-tab programmet (funktionen) i Windows. Jeg snakker om måden du skifter mellem de forskellige programmer, med Alt-tab i Windows.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 29 apr 2010 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.