Forside » Apple tips & tricks

Stop iPhone autostart i Windows 7

Hver gang jeg tilslutter min iPhone til computeren, viser Windows en dialog med fire forskellige muligheder som jeg kan gøre med den. Problemet er bare at jeg ikke ønsker at gøre brug at dette, da jeg enten bare vil oplade min telefon eller bruge iTunes til at synkronisere min iPhone. Normalt har man muligheden for at vælge, at man ikke ønsker at se denne dialog igen – men desværre ikke med iPhone. Se vejledning til hvordan du alligevel kan ændre dette.

1. Åben “Kontrolpanelet” ved at klikke “Start” knappen.

2. Tryk på “Hardware og lyd

3. Tryk på “Automatisk afspilning

4. Her kan du vælge hvad der skal ske, når du har sat din iPhone til. Den ligger helt nede i bunden, og her skal du vælge “Foretag intet” dette skulle gerne løse problemet.

Summary
Stop iPhone autostart i Windows 7
Article Name
Stop iPhone autostart i Windows 7
Description
Hver gang jeg tilslutter min iPhone til computeren, viser Windows en dialog med fire forskellige muligheder som jeg kan gøre med den. Problemet er bare at jeg ikke ønsker at…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 apr 2011 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

 • Carsten Rasch - 16 februar 2012 kl. 17:24

  Når jeg starter min PC / Windows 7, så starter Itunes. Hvordan kan jeg slå det fra. Jeg kan selvfølgelig afinstallere Itunes.

 • Michael (admin) - 20 februar 2012 kl. 08:57

  Hej Carsten

  Har du sat et Apple produkt til din computer, eller starten den bare med Windows?

  Normalt starter itunes hvis man evt. sætter sin iPhone til, det kan nemt deaktiveres.

  Vedr. autostart af itunes, kan jeg ikke finde nogen måde at deaktivere det i itunes. Så hvis det er tilfældet, skal vi i registreringsdatabasen.

  Lad mig høre fra dig.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.