Forside » Windows Tips & Tricks

Skift drevbogstav på dine harddiske i Windows 7

Her en vejledning til hvordan man skifter drevbogstav på ens harddiske i Windows 7. Ofte oplever man at Windows selv ændre drevbogstavet, selvom man har haft tilsluttet enheden før. Hvis du tit oplever dette, kan det skyldes at du evt. har en USB harddisk sat til din computer. Så kan fejlen opstå, hvis du f.eks. også har koblet en kortlæser til, eller du har opretter et virtuelt drev på din computer. Det er altid en god idé at vælge et drevbogstav som er lagt nede i rækken, f.eks. O/P/K osv. Sådan sikre du dig at USB nøgler, kortlæsere osv. får de ledige bogstaver som F/G/H osv. fremover.

1. Klik på “Start” højreklik derefter på “Computer” og vælg “Administrer”.

Drevbogstaver

2. Nu starter “Computeradministration”, her skal du klikke på “Diskhåndtering” ude i venstre side. Nu kan du så se dine harddiske som er indstalleret i din computer. Jeg ønsker at ændre min harddisk som har drevbogstavet f: til p f.eks. Dette gøres ved at højreklikke på f:\ og vælge “Skift drevbogstav og sti”.

Skrift Drevbogstaver

3. Nu kommer billedet nedenfor, her skal du trykke på “Rediger”.

Vælg Drevbogstaver

4. Nu skal du ændre det til et andet bogstav, og alt skulle være ok igen.

Nyt drevbogstaver

Summary
Skift drevbogstav på dine harddiske i Windows 7
Article Name
Skift drevbogstav på dine harddiske i Windows 7
Description
Her en vejledning til hvordan man skifter drevbogstav på ens harddiske i Windows 7. Ofte oplever man at Windows selv ændre drevbogstavet, selvom man har haft tilsluttet enheden før. Hvis…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 11 jun 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.