Forside » Windows Tips & Tricks

Skift arbejdsgruppe i Windows 7

Her er en vejledning til hvordan du skifter din arbejdsgruppe i Windows 7, det gøres faktisk på samme måde som i Windows XP og Vista. Som standard laver Windows automatisk en arbejdsgruppe med et standard navn, så alle computere kan se hinanden i samme netværk. Der hvor problemet så kan komme, er hvis nogen af computerne/brugerne har ændret navnet på arbejdsgruppen. En arbejdsgruppe fungere som et samlingssted for computere, som så kan dele filer og printere, og selvfølgelig kan se hinanden.

1. Start med at gå i kontrolpanelet og vælg “System

Kontrolpanelet

2. Nu skal du klikke på “Skift indstillinger” og du kan også se det navn som din arbejdsgruppe har nu.

system indstillinger

3. Klik “Skift” for at at ændre din arbejdsgruppe

rbejdsgruppe

4. Nederst kan du så ændre navnet på din arbejdsgruppe, som du kan se hedder min “Workgroup”. Det er også her du kan ændre navnet på din computer, eller melde din computer ind i et domain.

domæne

Summary
Skift arbejdsgruppe i Windows 7
Article Name
Skift arbejdsgruppe i Windows 7
Description
Her er en vejledning til hvordan du skifter din arbejdsgruppe i Windows 7, det gøres faktisk på samme måde som i Windows XP og Vista. Som standard laver Windows automatisk…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 4 aug 2010 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • 赤帽 見積もり - 26 august 2016 kl. 06:55

    会社からの命令で急な引越しって困りますね。拒否できないし止むを得ないですね。だったら転居代は確実に押さえたいところです。そこで注目が赤帽の活用です。赤帽は運送というわけではなく引っ越しも可能なんですよ。それにお得です。引越限定業者ではないけれど上質な家具とかないなら全然大丈夫です。特に一人のの引越しなら激安にまさるものはないですから。是非とも赤帽を活用して欲しいです。

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.