Forside » Windows Tips & Tricks

Sådan ripper du lyden på en film

Her har du et program som kan hente lyden eller baggrundsmusikken fra film, hjemmevideoer, osv. Programmet hedder AoA Audio Extractor, og kan trække lyden ud af disse videoformater AVI, MPEG, MPG, FLV, DAT, WMV, MOV, MP4, og 3GP og gemme dem enten som MP3, WAV eller AC3 lyd format. Programmet har også en medieafspiller indbygget, med den kan du få vist videofiler i selve programmet, og sparer tid på at sikker dig at det er den korrekte video du er ved at rippe.

Download programmet her: AoA Audio Extractor

Eller find et stort udvalg af software til at rippe og kopier med her.

1. Når du har installeret programmet og starter den, skal du vælge at bruge det “Basic

Aoa Audio Extractor Basic

2. Nu er du så inde i programmet, her skal du starte med at trykke på “Add Files” og vælge de video filer som du ønsker at hente lyden fra.

Rip lyd fra film

3. Som du kan se på billedet nedenfor, har jeg valgt en film. Jeg vælger at den skal rippes til “MP3” og hvilken “Bitrate” osv. den skal rippes med. Til sidst vælger jeg så hvor jeg ønsker at gemme videofilen, og trykker start. Så skulle du gerne have en MP3 fil af dit filmklip eller hvad det nu skulle være.

Rip lyd til mp3

Summary
Sådan ripper du lyden på en film
Article Name
Sådan ripper du lyden på en film
Description
Her har du et program som kan hente lyden eller baggrundsmusikken fra film, hjemmevideoer, osv. Programmet hedder AoA Audio Extractor, og kan trække lyden ud af disse videoformater AVI, MPEG,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 2 feb 2011 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • Elisabeth - 30 november 2019 kl. 12:58

    Wow, det gik stærkt og nu behøver jeg ikke spilde mere tid – hvor supert et program – lige hvad jeg skulle bruge – tusind tak – Elisabeth

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.