Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Rip din CD og lav MP3 filer

Her har du et godt og meget nemt program til at rippe dine cd’er. Programmet er gratis, og fungerer utroligt godt. Programmet understøtter også andre formater såsom WAV, WMA, OGG, FLAC, APE, og du har mulighed for at hente/downloade informationer omkring de enkelte nummer/sange. Altså sådan så de får det korrekte navn, når du har rippet dem.

Download programmet her: MP3 CD Ripper Pro 2.0

mp3rip

Når du har installeret programmet og sat cd’en i drevet, skal du vælge hvilke format du ønsker at rippe dine sange til (nederst til venstre). Vælg evt. også en anden “Output Folder”, så du nemt kan finde dine sange efter de er lavet om. Når du er klar skal du trykke på “Rip” (oppe til venstre), nu laver den så dine sange om til det ønskede format.

Summary
Rip din CD og lav MP3 filer
Article Name
Rip din CD og lav MP3 filer
Description
Her har du et godt og meget nemt program til at rippe dine cd’er. Programmet er gratis, og fungerer utroligt godt. Programmet understøtter også andre formater såsom WAV, WMA, OGG,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 21 maj 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.