Forside » Windows Tips & Tricks

Sådan fjernes "delsim dialer" del.exe

Delsim dialer, prøver at ringe telefon nummer op som koster mange penge at ringe til. Dette er dog kun et problem hvis man har ISDN eller alm. analog telefon internet forbindelse. Hvis man har ADSL er der ingen problemer! Men den gør også at ens computer bliver langsom og køre underligt. Man kan se om man er ramt ved at der ligger et ikon i ens startmenu hvor der står Del

1. Opdatere dit styresystem helt med Windows opdateringer.

2. Installere "Ewido Micro" HUSK at opdater inden du køre en scan. Hent det her!

3. Nu skal man installere et program som hedder "Trsetup" her er det også vigtigt at man opdatere inden man scanner. Den kommer og spørger om man vil slette en masse værdiger i registreringsdatabasen, her sagde jeg ja til alle, men det er langt fra nødvendigt. Hent det her!

4. Når man har kørt punkt 2 & 3 skal man installere et sidste program som hedder Fixwareout, det scanner når man har genstartet server/computeren. Den vil scanne inden at alle services starter op og har derfor en mulighed for udrydde/spære noget inden. Husk også her at tjekke for opdateringer. Hent det her!

5. Til sidst husk at opdatere dit antivirus program, eller i værste tilfælde at installere et. Det ville også være en ide at anskaffe dig en firewall enten hardware eller software.

6. Kun til server! Hvis klienter stadig ikke kan logge på, bliver man desværre nød til at melde computeren ud af domain og ind i igen, husk at slette computer under computer accounts i Active Directory Users and Computers under ”computers”

Skriv endelig en kommentar hvis du har problemmer men denne guide.

Summary
Sådan fjernes "delsim dialer" del.exe
Article Name
Sådan fjernes "delsim dialer" del.exe
Description
Delsim dialer, prøver at ringe telefon nummer op som koster mange penge at ringe til. Dette er dog kun et problem hvis man har ISDN eller alm. analog telefon internet…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 feb 2008 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • 赤帽 見積もり - 26 august 2016 kl. 06:55

    勤務先からの命令で急ぎの引っ越しって避けられないですね。拒否できないし仕方ないですね。そんな時に場合に転居代金はできるだけ押さえたいですね。そんなわけで注目が赤帽の選択です。赤帽は運送というわけではなく引越も扱っているんですよ。しかもお得です。引越し専属業者ではないけれど上質な配送品がないなら全然大丈夫です。とりわけ独りのの転居なら格安に越したことはないですし。是非とも赤帽を活用して欲しいです。

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.