Forside » Apple tips & tricks

Print screen på iPhone / iPad

Guide til hvordan du laver et skærmprint på din iPhone eller iPad, der sikkert også nogle som vil kalde det et screenshot. Når du tager et skærmprint på din iPhone eller iPad, oprettes der et billede af det du ser på din skærm. Billederne gemmes så i din kamerarulle, hvor du så har mulighed for at sende dem videre som e-mail. De vejledning jeg har lavet her på siden, er oprettet på den måde. Billederne er i god kvalitet og gemmes i formatet PNG, som du nemt kan redigere med diverse billedbehandlingsprogrammer.

1. Tryk på “Power” og “Home” knappen på samme tid, nu vil der så komme en kamera lyd samt din skærm vil blinke. Du har nu taget et billede som ligger i din kamerarulle, så nemt var det.

skarmprint på iPhone / iPad

Summary
Print screen på iPhone / iPad
Article Name
Print screen på iPhone / iPad
Description
Guide til hvordan du laver et skærmprint på din iPhone eller iPad, der sikkert også nogle som vil kalde det et screenshot. Når du tager et skærmprint på din iPhone…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 nov 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.