Forside » Windows Tips & Tricks

Popup problem fra ilead.itrack.it

Problem med popup vinduer fra "ilead.itrack.it" Jeg havde selv fejlen her på siden, kunne bare ikke finde fejlen. Det sidste jeg ønskede var at have popup reklame på min side. Efter meget søning på nettet fandt jeg frem til fejlen. Jeg havde selvfølgelig ligesom mange andre sat counter på min side, og læst at der ingen problemer skulle være med dette, men jeg tog fejl. "WebStats4U" som tilbyder gratis statestik på ens website var synderen. Havde ellers læst deres betingelser mm. og der skriver de at der ingen reklamer følger med deres counter. Efter jeg fjernede deres counter samt slettede min konto hos dem, har jeg ingen popup mere.

Summary
Popup problem fra ilead.itrack.it
Article Name
Popup problem fra ilead.itrack.it
Description
Problem med popup vinduer fra "ilead.itrack.it" Jeg havde selv fejlen her på siden, kunne bare ikke finde fejlen. Det sidste jeg ønskede var at have popup reklame på min side.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 feb 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.