Forside » Windows Tips & Tricks

Lav PDF om til Word og behold rammer mm.

Vi har modtaget en e-mail fra en læser som havde et rigtig godt tip, og det skal deles med jer andre. Han er meget begejstret over en online PDF til Word konverter, som er gratis og meget nem at anvende. Forskellen på denne PDF konverter og alle de andre som findes på nettet, er at den beholder rammer og indtastningssteder. Det gør at hvis du evt. modtaget et PDF dokument(udfyldningsskema), kan du nemt lave det om til Word og udfylde det – for derefter at lave det om til PDF igen.

Nedenstående har vi lavet en trin for trin vejledning, som viser præcis hvordan man gør. Mange tak for tippet 

1. Gå ind på hjemmesiden http://www.pdfonline.com, tryk på “Gennemse” og find det PDF dokument du ønsker at få lavet om til et Microsoft Office Word dokument. Du kan også vælge at bruge et program som Free PDF to Word Doc Converter til processen.

PDF-GIF1

2. Nu arbejder PDFOnline på sagen, vent blot. Det tager som regel ganske kort tid, men det er selvsagt afhængigt af filstørrelsen.

PDF-Billede1

3. Nu er den så færdig, klik på linket for at downloade dit nye Word dokument.

PDF-GIF2

4. Hvis det er en stor PDF fil, som programmet har bearbejdet, så pakker PDFOnline det ned i en ZIP fil. Normalt kan alle computere finde ud af at pakke sådanne fil ud, hvis dette ikke er tilfældet se denne vejledning: https://it-artikler.local/2009/01/17/hvordan-pakker-man-en-pakket-fil-ud/. Hvis det er en forholdsvis lille PDF fil, så bliver den konverteret til en Word fil direkte.

Når du har fået pakket filen ud, så kan du nu åbne din nye Word fil. Din fil skulle gerne være identisk med den oprindelige PDF fil. Den eneste forskel er selvfølgelig, at den nu er en Word fil, fremfor en PDF.

Generelt er vi en smule skeptiske ved online konverteringstjenester, da de oftest ikke er særlig grundigt udviklet. Men denne hjemmeside er det rene guld. Konverteringsprocessen er lynhurtig, og ens fil bliver grundigt bearbejdet. Uanset hvor stor en PDF fil, som du ønsker at konvertere, så bliver den konverteret til perfektion. Som noget nyt, så har hjemmesiden også en forhåndsvisning af ens PDF fil, så man derved lige kan dobbelttjekke, at man uploadet den rigtige fil.

PDF-Billede2

Det kan måske virke som småting, men småting som dette gør, at denne tjeneste er aldeles anbefales værdig. Når du har foretaget de ændringer i din konverteret Word fil, så kan du gemme filen som PDF direkte igennem Word.

PDF-GIF3

Den nye PDF fil kan dernæst deles som man ønsker, ellers konverteres af ens kollega i http://www.pdfonline.com, hvis man skulle ønske dette. På denne måde skaber man en fremragende balance og krydsmuligheder mellem tjenesten og Word. Hvis man benytter sig af alternative skriveprogrammer såsom OpenOffice eller LibreOffice, så er det også en ganske smertefriproces, da disse programmer sagtens kan åbne og redigere i Word filformater. På vores PC har vi en del fyldestgørende sikkerhedsprogrammer, og når vi downloadede vores konverterede filer, så fandt programmerne ingen form for virus, spyware eller anden malware. Det betyder at tjenesten også er hundred procent sikker at benytte sig af.

Summary
Lav PDF om til Word og behold rammer mm.
Article Name
Lav PDF om til Word og behold rammer mm.
Description
Vi har modtaget en e-mail fra en læser som havde et rigtig godt tip, og det skal deles med jer andre. Han er meget begejstret over en online PDF til…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 8 jan 2012 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.