Forside » Apple tips & tricks

Opsæt din iPhone eller iPod som USB drev

Her er en vejledning til hvordan du kan bruge din iPhone eller iPod som USB nøgle. Normalt når du sætter din iPhone eller iPod til computeren, kan du kun se dine billeder og har ikke mulighed for at oprette mapper mm. Med programmet iPhone Disk Drive, kan du kopier dokumenter, billeder, videoer og alle andre slags filer direkte ned på din iPhone eller iPod via Windows stifinder/Explorer. Programmet opretter et alm. drev, ligesom hvis du havde sat en alm. USB nøgle i din computer. Det eneste som det kræver for at få det til at virke, er at du installerer programmet. Programmet kræver IKKE jailbreak!

Download programmet her: iPhone Disk Drive

1. Når du har hentet programmet og kørt setup filen, skal du klikke på “Next”.

iPhone Disk Drive install

2. Vælg hvor du ønsker at installere programmet, klik “Next”.

iPhone som USB drev i denne computer

3. Nu er programmet installeret, klik “Next”.

iPhone USB Drive

4. Når programmet er installeret, kommer der et nyt ikon nede i din proceslinje. Det kan du dobbelt klikke på, og så kan du se oplysninger vedr. din iPhone eller iPad. Jeg kan se at min iPhone har fået drevbogstavet G:

iPhone program i processlinje

iPhone Disk Drive console

5. Når du så går i “Computer” eller “stifinder” som det hed i gamle dage, kan du se din iPhone eller iPad som et alm. drev, ligesom hvis du havde sat en flash disk til.

iPhone som USB drev i stifinder

Summary
Opsæt din iPhone eller iPod som USB drev
Article Name
Opsæt din iPhone eller iPod som USB drev
Description
Her er en vejledning til hvordan du kan bruge din iPhone eller iPod som USB nøgle. Normalt når du sætter din iPhone eller iPod til computeren, kan du kun se…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 6 sep 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.