Forside » Windows Tips & Tricks

Opret arkivmappe i Outlook 2010

Lille vejledning til hvordan du opretter en arkivmappe i Microsoft Office Outlook 2010. Hvis du kører Exchange e-mail har du muligvis kun 500 MB til rådighed, og modtager du mange mails, eller bare gemmer dem, går det meget hurtig med pladsen. Med en arkivmappe kan du gemme dine mails lokalt på computeren og ikke på serveren. På den måde undgår du at bruge plads på serveren, men du skal huske at der ikke en backup, da det ikke ligger på serveren. Du kan heller ikke tilgå de mails som ligger i din arkivmappe, via webmail.

1. Klik på “filer” i venstre hjørne og derefter “oplysninger”. Nu skal du så klikke på “Kontoindstillinger” og vælge “Kontoindstillinger” igen.

arkivmappe

2. Nu kommer billedet nedenfor, her skal du vælge “Datafiler” i fanebladene. Klik derefter på “Tilføj

datafiler

3. Vælg Outlook-datafil (.pst)

Outlook datafil

4. Nu kommer den og spørger hvor du ønsker at gemme din privatmappe (arkivmappe, .pst fil). Jeg har valgt at gemme min på c:\ drevet og klade den min_arkivmappe.pst

gem datafil

5. Nu kan du se den er tilføjet, og ligger i din oversigt over datafiler.

min arkivmappe

6. Hvis du nu går ud og ser i din Outlook, kan du se den er tilføjer og klar til brug.

privatmappe

Summary
Opret arkivmappe i Outlook 2010
Article Name
Opret arkivmappe i Outlook 2010
Description
Lille vejledning til hvordan du opretter en arkivmappe i Microsoft Office Outlook 2010. Hvis du kører Exchange e-mail har du muligvis kun 500 MB til rådighed, og modtager du mange…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 5 mar 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.