Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

RamRush, ram optimeringsprogram

Programmet her hjælper dig med at frigøre og optimere dit ram forbrug, på din computer. Det kan hjælpe din computer med at få lidt mere fart på, eftersom den bruger dine ram til at gemme data. RamRush kan også påvirke din computer til ikke at gå ned, da den hjælper med at undgå hukommelse (memory) tab. Programmet kører nede i højre hjørne, og er meget nemt at bruge. Programmet bruger kun 2.600 kb ram til at kører, så lad os håbe at det genererer lidt mere fri ram.

Download programmet her: RamRush

1.Når du har installeret programmet, får du et nyt ikon ned i højre hjørne. Kør musen over ikonet, og se hvad du har af fri ram. Tryk derefter på Start Optimize

Ramrush

2. Nu kan du så se at jeg har fået lidt mere ram ledigt, men kun 8 %. Havde jeg kun 1 GB installeret i min computer, kunne det måske gøre en større forskel.

Ramrush

Virker til Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008 and Windows 7.

Summary
RamRush, ram optimeringsprogram
Article Name
RamRush, ram optimeringsprogram
Description
Programmet her hjælper dig med at frigøre og optimere dit ram forbrug, på din computer. Det kan hjælpe din computer med at få lidt mere fart på, eftersom den bruger…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 jul 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.