Forside » Windows Tips & Tricks

Undgå musen vækker din pc fra dvaletilstand

Hvis du bruger slumre og dvaletilstand på din Windows 7 computer for at spare strøm, og er træt af den vågner når du rører musen, er løsning her. Jeg synes det er smart med denne funktion, da jeg ofte glemmer at jeg har tændt computeren. Windows 7 er også kommet med en forbedret slumre og dvaletilstand, end i tidligere versioner og derfor bliver det også brugt mere. Før i tiden var det mest bærbar computere som man brugte det på, da det ofte ikke virkede korrekt på alm. pc’er. Det eneste som jeg blev irriteret over, var når man ramte bordet og musen flyttede sig en millimeter. Det var desværre nok til at vække min computer fra slumre og dvaletilstand, og det kunne jeg selvfølgelig ikke leve med.

1. Start med at gå i kontrolpanel og tryk derefter på “Hardware og lyd

Hardware og lyd

2. Klik derefter på “Mus

mus indstillinger

3. Nu skal du så vælge “Hardware” i fanebladene. Vælg derefter den mus som du har sat til, i mit tilfælde er det den øverste. Hvis du er i tvivl kan du altid gøre det for alle enheder.

egenskaber for mus

4. Tryk på “Strømstyring” i fanebladene, og fjern fluebenter i “Tillad, at denne enhed vækker computeren” Det skulle gerne løse problemet.

mus strømstyring

Summary
Undgå musen vækker din pc fra dvaletilstand
Article Name
Undgå musen vækker din pc fra dvaletilstand
Description
Hvis du bruger slumre og dvaletilstand på din Windows 7 computer for at spare strøm, og er træt af den vågner når du rører musen, er løsning her. Jeg synes…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 12 aug 2010 - 3 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

3 Kommentarer »

 • Peter - 18 august 2013 kl. 08:11

  Jeg har fulgt denne guide (efter selv at have gjort det same), men min computer vækkes alligevel når jeg rører musen, når pc’en er i dvale.
  Jeg har ikke haft samme problem på min tidligere computer, der kørte windows xp. Modtager gerne flere tips.

 • Peter - 18 august 2013 kl. 08:22

  OK – problemet er løst.
  Hvia man bruger en mus+tastatur-bundle der forbinder trådløst, skal man slå funktionen fra for begge enheder. Jeg bruger en microsoft trådløst mus og tastaturløsning og vækkes min pc kun ved, at jeg trykker på power-knappen.
  Google was my friend after all 🙂

 • Lucrecia Hauer - 14 august 2018 kl. 04:03

  What’s up to every body, it’s my first pay a visit of this website;
  this blog includes amazing and genuinely good material for readers.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.