Forside » Windows Tips & Tricks

Min trådløse logitech mus virker ikke mere

Hvis du har problemer med dit trådløse Logitech tastatur eller mus, er der måske hjælp at hente her. Jeg har en trådløs VX Nano mus fra Logitech, som pludselige en dag stoppede med at virke. Jeg tjekkede selvfølgelig batterierne, prøvede at skifte USB port til senderen/modtageren, desværre uden held. Efter lidt tid på nettet fandt jeg endelig løsningen på problemet, det kan åbenbart ske at musen og USB senderen/modtageren mister forbindelsen. Hvis det sker skal du bruge et program fra Logitech, som gendanner forbindelsen igen. Programmet guider dig igennem en proces, hvor du skal slukke og tænde din mus igen, efter et par gange uden held, var den der. Når det så er sagt, var det ret irreterende at jeg ingen mus havde. Man kan jo intet uden en mus, jeg måtte skaffe en gammel model med ledning, så jeg kunne komme videre og få fejlen løst.

Lignende problemer kan ofte også løses ved at opdatere din computers drivers. Se mere på www.download.dk/drivers.

Download programmet her: Logitech Connection Utility

Re-Connect-software

Summary
Min trådløse logitech mus virker ikke mere
Article Name
Min trådløse logitech mus virker ikke mere
Description
Hvis du har problemer med dit trådløse Logitech tastatur eller mus, er der måske hjælp at hente her. Jeg har en trådløs VX Nano mus fra Logitech, som pludselige en…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 16 nov 2011 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • Go here - 15 september 2023 kl. 11:04

    Go here

    IT-Artikler.dk » Blog Archive Min trådløse logitech mus virker ikke mere – IT-Artikler.dk

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.