Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Maksimere din internet explorer

imageHer er en guide til hvordan du altid starter din internet Explorer, i maksimeret tilstand. Jeg havde selv problemet og skulle hver gang jeg åbnede internet Explorer, maksimere vinduet. Jeg fandt så dette smarte lille program “IE New Windows Maximizer” som automatisk maksimere vinduet.

1. Download programmet her: IE New Windows Maximizer

2. Når du har installeret programmet, skal du vælge “options” i fanebladene og derefter “Configuration”

maksimereIE

3. Nu kommer nedenstående billede, her kan du se alle de muligheder der er med dette program. Det nemlig ikke bare et internet Explorer maksimerings program, den kan også blokere pop-up vinduer. Tid sidst, har du også mulighed for at gemme alle de internet sider du har gang i – det kan være smart hvis man er på arbejde mm. Dette gøres ved at trykke på “Ctrl+Alt+W” så forsvinder alle internetsider.

maksimereIE2

Summary
Maksimere din internet explorer
Article Name
Maksimere din internet explorer
Description
Her er en guide til hvordan du altid starter din internet Explorer, i maksimeret tilstand. Jeg havde selv problemet og skulle hver gang jeg åbnede internet Explorer, maksimere vinduet. Jeg…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 11 nov 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.