Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Hvordan pakker man en pakket fil ud

Her er en vejledning til hvordan du udpakker en pakket fil. Det kunne være i formatet rar, zip, cab, arj, lzh, tar, gz, ace – som du skal have udpakket. Programmet WinRAR kan hjælpe med denne opgave, og er verdensmester til det.

Download programmet her: WinRAR

1. Når du har installeret programmet “WinRAR” og fundet den fil som er pakket, skulle den / de gerne ligne noget på billedet nedenfor. Det er 2 pakket filer jeg har lavet, som vi kan teste med – de er i formatet .zip og .rar – som er det mest alm. at pakke filer i. Nu skal du dobbeltklikke på en af dem, så åbner WinRAR som du lige har installeret – så du kan se hvad den indeholder.

winrar

2. Nu kan du se hvad filen “IT-Artikler.dk” indeholder, vælg begge filer og tryk på “Udpak til

winrar2

3. Nu skal du så vælge hvor du vil gemme filen, og tryk “ok

winrar3

4. Jeg valgte samme “destination” som hvor .zip filen lå i forvejen – du kan se på billedet nedenfor, at den har pakket filen ud.

winrar4

Summary
Hvordan pakker man en pakket fil ud
Article Name
Hvordan pakker man en pakket fil ud
Description
Her er en vejledning til hvordan du udpakker en pakket fil. Det kunne være i formatet rar, zip, cab, arj, lzh, tar, gz, ace - som du skal have udpakket.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 17 jan 2009 - 3 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

3 Kommentarer »

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.