Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Hent film fra din mobil

Med dette konverteringsprogram kan du ændre formatet 3GP, som mange mobiltelefoner anvender. Filmene kan hentes fra telefonen, via USB eller bluetooth og ændres til AVI filer, som kan redigeres og afspilles på computeren. Nedenfor er en step by step guide, til hvordan du bruger programmet, held og lykke.

Download programmet her: Mobile 3GP converter

1. Åben programmet, og vælg enten “Multiple Files Conversion” eller “Single File Conversion” Forskellen er kun om man vil lave mange filer af gangen, eller kun en enkel.

Mobile3gpconverter

2. I mit tilfælde har jeg kun 1fil, som jeg ønsker at lave om til formatet AVI. Så jeg vælger selvfølgelig “Single File Conversion” Du skal trykke på “Browse” og finde din fil. Se billede nedenfor.

Mobile 3gp converter

3. Nu har jeg fundet min 3gp fil, som jeg ønsker at omdanne til AVi format. Som standard vælger programmet selv en sti, hvor den gemmer den omdannede fil – altså i AVI format. Det kan du selv ændre, til måske skrivebordet eller dokumenter. Nu skal skal du bare trykke på “Convert Now” og du har ændret dit format på filen til .AVI

Mobile 3gp Converter

Summary
Hent film fra din mobil
Article Name
Hent film fra din mobil
Description
Med dette konverteringsprogram kan du ændre formatet 3GP, som mange mobiltelefoner anvender. Filmene kan hentes fra telefonen, via USB eller bluetooth og ændres til AVI filer, som kan redigeres og afspilles på computeren.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 11 jan 2009 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • Gudrun - 4 oktober 2014 kl. 12:06

    It’s really very complicated in this active
    life to listen news on TV, thus I simply use web for that reason, and
    take the latest information.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.