Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Fjern Windows Live Messenger totalt

Her er et program som kan slette din Windows Live Messenger på din computer. Programmet kan slette en ødelagt MSN installation, eller bare fjerne den helt fra din computer. Hvis du også har prøvet at geninstallere MSN og få svaret, at den allerede er installeret, kan det her program muligvis hjælpe dig.

image

Download programmet her: Windows Live Uninstaller

Summary
Fjern Windows Live Messenger totalt
Article Name
Fjern Windows Live Messenger totalt
Description
Her er et program som kan slette din Windows Live Messenger på din computer. Programmet kan slette en ødelagt MSN installation, eller bare fjerne den helt fra din computer. Hvis…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 jan 2010 - 5 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

5 Kommentarer »

 • maria - 7 marts 2011 kl. 16:12

  hej

 • maria - 7 marts 2011 kl. 16:13

  hej fjer msn nu

 • Jakob - 21 september 2011 kl. 20:11

  Hej … er der andre end mig som har problemer med det nyere “windows live essentials” ? … har nemlig kammerater som har sendt mig anmodning til messengeren, men deres anmodninger kommer bare ikke igennem til mig, og først når jeg har modtaget deres messenger-adresse på anden måde ( mail, eller pr sms) og så tilføjet den selv, så dukker de op på min kontaktliste.
  synes det er underligt at folk pludselig ikke kan få deres anmodninger igennem, så nu overvejer jeg at slette “windows live essentials” totalt fra min pc, og re-installere messengerversionen der kørte tidligere.
  Men er der andre som har bedre råd, så vil jeg da gerne høre om det!

 • Michael (admin) - 22 september 2011 kl. 08:55

  Hej Jakob

  Jeg har ikke hørt om folk som har problemer med dette.

  Jeg synes ikke du skal slette den version du har nu, og installere den gamle. Det er altid bedst at køre den seneste nye version, så er du bedst sikret mod diverse indgreb osv.

  Det kan være at Microsoft har haft et problem, eller at din kammerat måske har lavet en fejl evt(prøv evt. at få en anden til at prøve).

 • Frank - 17 oktober 2011 kl. 23:14

  Sådan .. Endelig et program der kan slette messenger .. synes jeg har kigget længe efter det .. Thanks 🙂

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.