Forside » Windows Tips & Tricks

Fjern programmer helt, når Windows ikke selv kan

Windows er ikke altid så god til at rydde helt op efter sig, når man fjerne programmer fra sin computer. Der findes ofte en del mapper, filer og nøgler i registreringsdatabasen, som ikke er blevet slettet. Heldigvis findes der mange programmer, som sørger for at rydde op, og et af disse er Revo Uninstaller. Revo Uninstaller findes både i en gratis og i en betalingsversion, det kan du læse meget mere om det på deres hjemmside. Programmet kan hentes her: Revo Uninstaller Visning af programmer Ved at klikke på ikonet Vis eller på pilen til højre for ikonet Vis kan du vælge, hvordan du vil have vist dine programmet. Jeg synes det er mest overskuleligt at få dem vist som en liste.

vis

Klik en gang på det program, som du ønsker at fjerne. Klik derefter på ikonet AFINSTALLÉR eller højreklik og vælg AFINSTALLÉR.

afinstaller

Svar Ja til, at du er sikker på, at du vil afinstallere det valgte program. Sæt prikken ud for punktet Avanceret og klik på knappen Næste.

vaelg-afinstall

Revo Uninstaller går nu igang med at fjerne programmet samt at lede efter rester af programmet. Undervejs kommer der typisk to skærmbilleder, som du skal forholde dig til. Det ene er Fundne efterladenskaber fra registerindføjelser, og det andet er Fundne efterladte filer og mapper. Jeg plejer i begge tilfælde at lade Revo Unintaller slette det hele: Klik på knappen Vælg alle og derefter på Slet.

leftovers

Vi kan også anbefale denne guide til afinstallering af programmer hos DLC.dk.

Summary
Fjern programmer helt, når Windows ikke selv kan
Article Name
Fjern programmer helt, når Windows ikke selv kan
Description
Windows er ikke altid så god til at rydde helt op efter sig, når man fjerne programmer fra sin computer. Der findes ofte en del mapper, filer og nøgler i…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 10 okt 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af Martin Ploug

Mit navn er Matin, og jeg er 36. Jeg er uddannet Multimediedesigner men arbejder som IT-medarbejder hos Aarhus Universitetshospital.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.