Forside » Windows Tips & Tricks

Film og billeder på dvd med menu

Her er en vejledning til hvordan overføre dine digitale billeder samt videoer, til en dvd skive med menu og det hele. Programmet ”Windows DVD Maker” er en del af Windows7, som gør det utroligt nemt at oprette en dvd med dine favoritvideoer og billeder på. Når du så har lavet din dvd, er den lige til at sætte i din dvd afspiller, så du kan se dine billeder eller videoer på dit tv. Med ”Windows DVD Maker” kan du hurtigt oprette en dvd med menuer og diasshow, samt lægge din egen musik og billeder på.

1. Start med at finde programmet i menuen “Start” og dobbelt klik på “Windows DVD Maker

startmenu

2. Nu kommer der en menu med lidt info omkring programmet, og hvad det kan osv.

Windows DVD Maker

3. Tryk på “Tilføj elementer” oppe til venstre.

DVD Maker

4.Nu skal du så vælge de billeder/videoer du ønsker at lægge på din dvd, som du kan få lavet dvd menu med din tekst og billeder/musik (diasshow) på.

dvdmaker

5. Nedenfor kan du se hvad jeg har valgt, 2 stk. billeder – det er jo bare test 🙂

dvd diasshow

6. Nu kan du så vælge hvordan din dvd menu skal se ud, det gør du i højre side. Du kan også trykke på “Tilpas menu” – “Menutekst” osv. oppe i toppen. Til sidst har du mulighed for at se dit resultat inden du brænder en dvd skive, dette gøres ved at trykke på “Eksempel” oppe i toppen.

windows7 dvd maker

Summary
Film og billeder på dvd med menu
Article Name
Film og billeder på dvd med menu
Description
Her er en vejledning til hvordan overføre dine digitale billeder samt videoer, til en dvd skive med menu og det hele. Programmet ”Windows DVD Maker” er en del af Windows7,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 22 okt 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.