Forside » Programmer, Windows Tips & Tricks

Defragmentering Windows 7

Her har du et godt defragmenteringsprogram, som viser dig hvor langt du er nået. Som noget nyt i Windows Vista og Windows 7, kører defragmenteringen i baggrunden, så man kan ikke se hvor langt den er nået. Det kunne man i Windows XP, hvis du savner det har du her et program som viser dig denne info igen. Programmet hedder ”Auslogics Disk Defrag” og har lidt flere muligheder end den som er i Windows.

Download programmet her: Auslogics Disk Defrag

1. Når programmet er installeret og startet, skal du vælge den disk som du ønsker at defragmentere. I mit tilfælde har jeg kun min c:\ drev, det er også det som man ofte vil defragmentere, da alle system filerne lægger der. Tryk på “Defrag

Auslogics Disk Defrag

2. Nu er programmet startet med at defragmentere din computer, du kan se hvor langt den er nået, ligesom i gamle dage. Du har også mulighed for at sætte flueben til, at den skal slukke din computer når den er færdig. Super god detalje, da man så kan sætte den til inden man går i seng.

Defragmentering

Summary
Defragmentering Windows 7
Article Name
Defragmentering Windows 7
Description
Her har du et godt defragmenteringsprogram, som viser dig hvor langt du er nået. Som noget nyt i Windows Vista og Windows 7, kører defragmenteringen i baggrunden, så man kan…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 6 maj 2010 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.