Forside » Windows Tips & Tricks

Fjern, deaktivere HP Password Manager ikon

HP har et program installeret på computeren som hedder HP Password Manager. Programmet kan hjælpe dig med at huske dine adgangskoder, så du ikke behøves at skrive dem hver gang. Det er jo meget smart hvis du bruger det, men den kan også være i vejen for dig. Problemet er at dens ikon er lige der hvor du skal skrive dit password, så du ved ikke om du skriver eller hvad der sker. Mange mennesker bruger også Windows egen kodeord husker, så de bliver lidt forvirret når dette kommer frem. Nedenfor er der en vejledning til hvordan du deaktivere HP Password Manager på din computer.

HP Password Manager Ikon

1. Klik på den blå pil som peger ned af, vælg “Icon Settings”.

HP Password Manager

2. Sæt prik i den nederste, se evt. billede nedenfor. Nu kommer den ikke med det billede mere, det kan nemlig godt være lidt irriterende, da man ikke kan se hvad man skriver af password.

Fjer HP Password Manager

Summary
Fjern, deaktivere HP Password Manager ikon
Article Name
Fjern, deaktivere HP Password Manager ikon
Description
HP har et program installeret på computeren som hedder HP Password Manager. Programmet kan hjælpe dig med at huske dine adgangskoder, så du ikke behøves at skrive dem hver gang.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 24 jun 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.