Forside » Windows Tips & Tricks

Automatisk og hurtig installation af programmer

God hjemmeside/program til at installere en pakke af gratis programmer, automatisk og nemt. Ninite som hjemmesiden/programmet hedder, gør det muligt at sammensætte billedbehandlingsprogrammer, antivirus/malware programmer, medie afspillere, og andre rigtig gode værktøjer.

Jeg bruger Ninite til at installere en masse standard programmer på nyinstalleret computere, der skal jo altid installeres programmer som flash, java osv. og det tager ofte langtid da jeg skal ind på ind på mange sider for at downloade programmerne og derefter installere dem. Med Ninite kan jeg helt automatisk downloade og installere dem alle på engang, det er smart da jeg spare rigtig meget tid på den måde.

Gå til Ninite hjemmeside

ninite

Summary
Automatisk og hurtig installation af programmer
Article Name
Automatisk og hurtig installation af programmer
Description
God hjemmeside/program til at installere en pakke af gratis programmer, automatisk og nemt. Ninite som hjemmesiden/programmet hedder, gør det muligt at sammensætte billedbehandlingsprogrammer, antivirus/malware programmer, medie afspillere, og andre rigtig…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 3 nov 2011 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.