Forside » Windows Tips & Tricks

Vista og gamle DOS spil

Lille guide til hvordan, man kører sine gamle DOS spil i Vista.

Hvis du ikke kan få det til at virke ved at dobbeltklikke på DOS filen, til enten et gammelt spil eller program, kan en af disse 2 løsninger måske hjælpe dig.

1. Man kan prøve at højreklikke på start filen og vælge “egenskaber” og derefter “kompatibilitet”. Her har du mulighed for at køre den i Windows XP eller 2000 tilstand.

gamle_spil_vista

2. Hvis ovenstående ikke virker, findes der et program som hedder dosbox. Her har man også mulighed for at kører det i MS-DOS tilstand og det virker også til Vista 64-bit versionen. Jeg har lavet en vejledning til hvordan dosbox installeres —> https://it-artikler.local/2008/05/29/sdan-installeres-dosbox/

Summary
Vista og gamle DOS spil
Article Name
Vista og gamle DOS spil
Description
Lille guide til hvordan, man kører sine gamle DOS spil i Vista. Hvis du ikke kan få det til at virke ved at dobbeltklikke på DOS filen, til enten et…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 26 maj 2008 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.