Forside » Windows Tips & Tricks

Ikoner i meddelelsesområdet

Her er en lille guide til hvordan du tilpasser dine ikoner i meddelelsesområdet. Hvis du har mange ikoner nede i højre hjørne, og du er nød til at trykke på pilene for at finde dem, kan det godt blive lidt irriterende. Men nu er det muligt at tilpasse dem, sådan at du kun viser dem du har behov for osv. Denne vejledning er lavet med Windows 7, men mener også det var muligt i Windows Vista.

1. Start med er “højreklikke” på proceslinjen og tryk “Egenskaber

meddelelsesomraadet

2. Her skal du trykke “Tilpas

meddelelsesomraadet2

3. Nu kommer billedet nedenfor, her kan du så vælge hvordan de forskellige ikoner skal opføre sig. Hvis du har andre porgrammer som antivirus mm. har du også mulighed for at vælge hvordan de skal opføre sig.

meddelelsesomraadet3

Summary
Ikoner i meddelelsesområdet
Article Name
Ikoner i meddelelsesområdet
Description
Her er en lille guide til hvordan du tilpasser dine ikoner i meddelelsesområdet. Hvis du har mange ikoner nede i højre hjørne, og du er nød til at trykke på…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 8 okt 2009 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.