Forside » Windows Tips & Tricks

Hvor mange kerner har min computer

Her er en lille guide til hvordan du kan se, hvor mange kerner din pc’s processor har. Her har du også mulighed for at se hvordan de kører, samt hvor meget de bliver brugt. Når vi snakker “kerner” i en processor (CPU), betyder det faktisk at der er flere processorer i en, altså 1 stk. CPU bliver til 2 eller 4, eller flere.

For at se antal processorer i din computer, skal du have fat i din “Jobliste”. Dette gøres ved at trykke på “Ctrl + Shift + Esc” samtidigt, nu kommer “Joblisten” frem, se evt. billede nedenfor. Nu skal du vælge “Ydeevne” i fanebladene, her kan du så se din/dine processors forbrug. Man kan faktisk godt sige at der er en graf for hver enkelt processor (CPU). På billedet nedenfor kan du se der er 2 stk. grafer, det vil altså sige at jeg har en processor med 2 kerner.

Kerner oversigt cpu

Summary
Hvor mange kerner har min computer
Article Name
Hvor mange kerner har min computer
Description
Her er en lille guide til hvordan du kan se, hvor mange kerner din pc’s processor har. Her har du også mulighed for at se hvordan de kører, samt hvor…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 30 mar 2010 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.