Forside » Programmer

Guideline til dig, som gerne vil lave din egen app

Vores smartphones er i dag blevet en forlængelse af os selv, og næsten hele vores liv findes på dette lille stykke teknologi. Der findes millioner af forskellige apps på markedet, som dækker forskellige behov. Du kan finde alt lige fra spilleapps til sundhedsapps, og så er der selvfølgelig Facebook, Twitter og alle andre platforme, som nu også er blevet lavet til apps, så de på den måde er langt nemmere at tilgå fra telefonen, og derved giver en større brugervenlighed end tidligere. Måske du er en af de personer, som selv ønsker at oprette din egen app, fordi du måske mener, at der mangler en app til et bestemt behov. Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel læse med her.

 

Find et unikt produkt

Netop fordi der i forvejen findes så mange forskellige apps på markedet, er det vigtigt, at du finder noget, som ikke direkte er til at finde endnu. Det skal således være et produkt, som dækker et bestemt behov, og så derved er helt unikt. De fleste vellykkede apps fokuserer kun på én bestemt ting, som så også er fuldstændig gennemført, hvorfor dette er noget, som du bør fokusere på. Du kan starte med at spørge dig selv: hvordan vil denne app forbedre markedet? Herefter har du allerede en linje, som du kan følge.

 

Brugervenligheden skal være i top

Dernæst er det uhyre vigtigt at sikre sig, at brugervenligheden er, som den skal være. Hvis ikke appen fungerer, som den skal, vil folk hurtigt miste interessen, da der ikke er noget mere irriterende, end hvis en app ikke virker ordenligt. Appen skal appellere til mange forskellige personer fra forskellige baggrunde, hvorfor det vigtigste krav er, at den skal være let tilgængeligt.

 

Husk at der findes andre produkter end Apple

Selvom der er ingen tvivl om, at Apple er en af de største på markedet indenfor teknologi, er det vigtigt ikke at glemme alle de andre udbydere. Android har stadig 50 procent af markedsandelene i mange lande, hvorfor denne er ligeså vigtig som Apple. Hvis din app skal nå ud til så mange brugere som muligt, er det jo helt essentielt, at alle har mulighed for at bruge den, lige meget hvilken telefon, de ejer. Hvis du ønsker yderligere hjælp og gode råd til, hvordan du kan lave din egen app, kan du med fordel søge på ”lav en app sådan her” på Google. Der findes nemlig masser af hjælp at hente på nettet.

Summary
Guideline til dig, som gerne vil lave din egen app
Article Name
Guideline til dig, som gerne vil lave din egen app
Description
Vores smartphones er i dag blevet en forlængelse af os selv, og næsten hele vores liv findes på dette lille stykke teknologi. Der findes millioner af forskellige apps på markedet,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 23 mar 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.