Forside » Gæsteindlæg, Windows Tips & Tricks

5 gode grunde til at investere i den nye Playstation 4

1. Hurtigere end nogensinde før – Er du ejer af en Playstation 3, så har du højst sandsynligt oplevet langsomme loadingtider i forbindelse med indlæsning af spil og generel loading på selve platformen. Sony lover nu at Playstation 4 vil blive den hurtigste konsol nogensinde, hvilket vil kunne give en bedre spiloplevelse, hvis denne udtalelse holder stik.

2. Bedre spil end førhen – På trods af at det ikke vil være muligt at benytte ps3 spil til den nye Playstation 4, kan man glæde sig til langt bedre spil end førhen. Man vil opleve at grafikken vil blive betydeligt bedre samt at spillene vil indeholde nye funktioner og muligheder. Sony har lavet en spilmotor, der skulle være lig med en computers indmad, hvilket giver en masse nye muligheder for spiludvikling.

3. Sociale medier – Sony har været i gang med at kigge på innovative idéer i forbindelse med Playstation 4, så de kan skille sig endnu mere ud fra øvrige konsoller på markedet. Derfor har Sony tilknyttet ps4 med de sociale medier, således at det vil være muligt at dele billeder og videoer på sociale medier som Facebook og Youtube. Sony har gjort det utroligt nemt og hurtigt at integrere med de sociale medier. Ved et enkelt klik på delingsknappen på den nye DualShock 4, så er det muligt at dele billeder og korte videoer på de sociale medier.

4. Samarbejde med smartphones og tablets – Det er ikke kun de sociale medier, som Sony har valgt, at der skal mere fokus på i forbindelse med ps4, men også tablets og smartphones. Der er efterhånden ikke det hjem, hvor der ikke er mindst en smartphone eller tablet på bopælen, og dette er Sony naturligvis klar over. Derfor kan man forvente, at man kan bruge sin smartphone eller tablet til en lang række ting. Det er bl.a. blevet offentliggjort at man kan chatte på ps4 via sin smartphone, browse rundt på konsollen og meget andet.

5. Prisvenlig konsol – Det er i øjeblikket kun muligt at forudbestille den nye ps4, og der vil stadig gå en række måneder, før den vil kunne købes i butikkerne. På trods af at der ikke er offentliggjort en officiel salgspris, er der meget der peger på, at vi kan se frem til en prisvenlig Playstation 4. I forbindelse med prissættelsen af Playstation 3 gjorde Sony den fejl at prissætte konsollen alt for højt. Denne fejltagelse har Sony personligt erkendt, og de har udtalt, at de ønsker at Playstation 4 skal sælges til en acceptabel pris, så enhver familie har råd til en ps4. Lige nu kan Playstation 4 forudbestilles hos bl.a. Coolshop og CDON.com.

Artiklen er skrevet af Martin Stendahl Dyrhøj fra http://billig-ps4.dk

Summary
5 gode grunde til at investere i den nye Playstation 4
Article Name
5 gode grunde til at investere i den nye Playstation 4
Description
1. Hurtigere end nogensinde før – Er du ejer af en Playstation 3, så har du højst sandsynligt oplevet langsomme loadingtider i forbindelse med indlæsning af spil og generel loading…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 1 maj 2013 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »

  • pelle - 13 maj 2013 kl. 20:31

    Lyder fedt, glæder mig til den kommer.

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.