Forside » Gamle spil

Wings Of Fury

 Rigtig gammelt dos spil, hvor man skal flyve en lille flyvemaskine og bombe diverse mål. Der er både mennesker og bygninger, man kan vist også skyde dem på alm. vis. Kan du huske det, eller er du for ung ?

wingsoffury wingsoffury22

Download spillet her: Wings Of Fury

Guide til hvordan man får det til at kører under Windows Vista og XP, hvis spillet ikke kan startes når man dobbeltklikker på start filen. –> https://it-artikler.local/2008/05/29/sdan-installeres-dosbox/

Summary
Wings Of Fury
Article Name
Wings Of Fury
Description
 Rigtig gammelt dos spil, hvor man skal flyve en lille flyvemaskine og bombe diverse mål. Der er både mennesker og bygninger, man kan vist også skyde dem på alm. vis.…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 27 mar 2008 - 2 Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

2 Kommentarer »

  • Lennart - 18 februar 2009 kl. 16:39

    Hej.

    Hvilken knapper bruger man i spillet? Kan kun få flyet til at køre hen langs skibet, men så ryger det også direkte i vandet! Hvad skal jeg gøre for at flyet letter?

  • Palle - 18 februar 2009 kl. 21:53

    Hej
    Her kan du spille det direkte på siden http://www.rastaduck.org/games/WingsOfFury/WingsOfFury.html

Deltag i debatten, skriv en kommentar!

Skriv din kommentar, eller lav et trackback fra din egen side. Du kan også tilføje denne debat til RSS.