Forside » Gæsteindlæg

Websites og apps til onlineshopping

Årstiderne skifter, og din garderobe har muligvis brug for noget nyt tøj, for at sikre, at du er godt polstret til vejrskiftet. Hvad end dette er med en regnjakke til det trælse vejr, når du cykler, eller du blot har brug for en poncho hurtigt at trække over dig, så du ikke er våd når du går fra din bil. Og virker det helt uoverskueligt at skulle ud i butikkerne for at købe dette, når vejret er skidt, så læs med her. Her kommer de bedste websites og apps, til når du skal onlineshoppe.

 

H&M

Står du og mangler en masse varmt tøj til vinteren, så tjek H&M ud. De har ofte en masse ting til en rigtig fornuftig ting, og du behøver derfor ikke punge ud med de helt store sedler, når du skal have noget nyt til din garderobe. Du kan både købe dette over deres website eller over deres app.

 

ASOS

Igen i den billige ende har vi Asos, som har en lang række af tøj, til gode priser. Her findes mange mærker og meget forskelligt slags tøj, og du er næsten sikker på at finde noget, der passer til netop dig og dine behov.

 

Stylebook

Stylebook er en app, som indeholder dit eget tøj, og her kan du ud fra dette sammensætte dit eget tøj. Derudover kan du her finde ud af, hvilke ting du mangler til din garderobe, og hvilke ting du slipper for at købe. Så hvis du for eksempel finder ud af, at du mangler støvler i din garderobe, kan du shoppe dette. Appen hjælper dig altså både til at give inspiration til diverse outfits, og finde ud af, hvad du mangler. På denne måned kan du nemmere onlineshoppe netop det, du mangler, og du undgår på denne måde fejlkøb.

Appen koster 29 kroner og kan fås til iOS.

Summary
Websites og apps til onlineshopping
Article Name
Websites og apps til onlineshopping
Description
Årstiderne skifter, og din garderobe har muligvis brug for noget nyt tøj, for at sikre, at du er godt polstret til vejrskiftet. Hvad end dette er med en regnjakke til…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 25 okt 2018 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.