Forside » Gæsteindlæg

Webshop: Køb eller programmer din egen

Reklame: Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Eaglemedia.dk og kan indeholde betalte links.

Ønsker du at starte din egen webshop, er det en forudsætning, at den kan ligge et sted på internettet. En webshop kan du enten købe hos en af de mange udbydere, eller du kan vælge at lave din egen. Sidstnævnte kræver en del mere tid og teknisk viden. Men er du klar på udfordringen, kan det lade sig gøre.

Uanset om du vælger at gøre det selv eller købe dig til en løsning, vil du opleve fordele og ulemper. Det afhænger af din situation og din tidligere erfaring med programmering.

Det er vigtigt, at du træffer det rigtige valg. Læs derfor med her, således du kan vurdere, hvilken løsning der passer til dig – og din kommende virksomhed.

Køb dig til en webshop

I dag findes der en lang række udbydere af forskellige webshops på markedet. Det er webshops, som er en færdigløsning. Det er nemt at opstarte din webshop, idet du bliver vist, hvordan du skal gribe opsætningen an. Desuden er der taget højde for typiske fejl samt tekniske detaljer. Særligt sidstnævnte er en fordel, hvis du er teknisk uerfaren.

Du kan eksempelvis købe en Shopify Webshop hos EagleMedia. Denne webshop gør det nemt for dig at tilpasse design og domæne. Ovenikøbet får du en mobilvenlig webshop, som er nem at integrere. Og som du garanteret ved, er en mobilversion en nødvendighed.
Kan du ikke selv finde hoved og hale, når det kommer til at lave en webshop, kan du søge hjælp hos EagleMedia. De har mange års erfaring bag sig, en række gode referencer og så kan de hjælpe samt rådgive omkring alle webshop-løsninger, hvorfor du får det optimale til dit produkt.

Når du køber en webshop, køber du i virkeligheden en pakkeløsning, hvor du blot skal udfylde hullerne. Derudover har du mulighed for support, så snart du får brug for det. Du kan altid ringe til din webshop og få hjælp. Det kan blandt andet være hjælp til HTML- og CSS-koder. Eller blot opsætning af betalingsgateways.

Programmer din webshop fra bunden

Som nævnt kan du også vælge at udarbejde din egen webshop. Dette forudsætter, at du har en del teknisk viden samt en god forståelse for programmering. Selvom alle kan lære det, er det en god ide, hvis du i forvejen har en del forståelse. Ellers kan det tage dig utrolig mange timer at komme igennem.

Når du selv skal programmere, får du her gode råd til en webshop, som kan få succes. Det er vigtigt, at du:

  • Gør det nemt for kunden.
  • Skaber et lækkert og overskueligt design.
  • Indsamler kundeudtalelser som en troværdighedskilde.

Derudover kan du med fordel have en funktion, som gemmer kundens oplysninger. Det er god service, hvis et eller andet skulle gå galt. Og når vi snakker om service, skal du sørge for at give kunden flere muligheder. Sørg for, at der er flere måder, som kunden kan finde de dine produkter på. Ligeledes bør du have flere betalingsmuligheder.

Gode råd til opstart af webshop

Hvis du gerne selv vil oprette din webshop, men ikke er tryg i selve programmeringen, kan du kontakte en programmør. Her får du en løsning, som kun er tilpasset dit produkt og målgruppe. Du opretter stadig din webshop fra bunden, men har en professionel med på sidelinjen, som sørger for det tekniske. Her skal du være opmærksom på, at løsningen kan blive forholdsvis dyr.

Når du har en webshop, har du mulighed for at integrere andre systemer, som du bruger. Det kan eksempelvis være fakturaer, kreditnotaer eller andre posteringer. Dette kan du samle i et regnskabsprogram. Når du samler flere systemer i en, bliver det langt nemmere at bruge.

Uanset om du selv programmerer din webshop eller køber en, skal du sørge for høj sikkerhed. I dag er der kommet mere usikkerhed rundt på det online marked, og det er vigtigt, at du følger med. Undersøg, hvad din webshop udbyder tilbyder. Og ellers kontakt en professionel. Sidstnævnte anbefales i høj grad, hvis du selv laver din webshop.

Summary
Webshop: Køb eller programmer din egen
Article Name
Webshop: Køb eller programmer din egen
Description
Reklame: Artiklen er udarbejdet i samarbejde med Eaglemedia.dk og kan indeholde betalte links. Ønsker du at starte din egen webshop, er det en forudsætning, at den kan ligge et sted…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 28 aug 2019 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.