Forside » Gæsteindlæg

VPN Netflix – Den bedste VPN til Netflix

Annonce

Har du også hørt at man kan bruge VPN til Netflix for at få en hel masse fordele? Ja, den er god nok. Du kan nemlig bruge en VPN til Netflix og opnå en hel masse fordele som blandt andet er at du kan tilgå det amerikanske Netflix fra Danmark af og opnå alle de fordele som amerikanerne har med deres netflix abonnement.

Lad os kigge på hvorfor det kan være en fordel for dig og hvordan du gør. Ved du ikke hvad en VPN er? Læs her Hvad er en VPN? Hvis du vil vide hvad det er for noget.

VPN til Netflix

Med en VPN tjeneste så kan du med de fleste gode VPN tjenester køre din forbindelse igennem en ip-adresse i USA. Det betyder at for Netflix og for alle andre hjemmesider du går ind på, så vil det ligne at du bor i USA da din ip-adresse er Amerikansk. Det er en stor fordel når du skal oprette et Netflix abonnement, da du nemlig kan få det til de Amerikanske priser, som er billigere end i Danmark. Men ikke nok med at det er billigere at købe Netflix i USA, så er der også et langt større udvalg af film og serier, så du reelt set får 3 gange så meget at se på Netflix for mindre penge. Dette er derfor at flere og flere bruge VPN til Netflix, da det er den måde man kan gøre det på, som er så nemt at alle kan finde ud af det hvis de prøver.

Sådan får du Amerikansk Netflix med VPN

For at få Amerikansk Netflix så skal du sørge for at finde en VPN tjeneste med en Ip-adresse og server i USA.

Her er en trin for trin guide til hvordan du får Netflix fra USA hjemme i de danske stuer, helt lovligt!

  1. Find den VPN tjeneste du vil bruge til det. Her kan du finde nogle af de Bedste VPN til Amerikansk Netflix så du kan udvælge den du gerne vil bruge.
  2. Nu skal du logge på denne VPN tjeneste og finde en server i USA. Her bliver du spurgt om hvilken server du vil bruge, og så skal du bare vælge en i USA.
  3. Nu skal du oprette et Netflix abonnement, og vælge USA som land.
  4. Nu har du en Amerikansk Netflix konto og vil opleve at langt større udvalg af film og serier.

Vi håber at du kan bruge vores guide til noget.

Summary
VPN Netflix – Den bedste VPN til Netflix
Article Name
VPN Netflix – Den bedste VPN til Netflix
Description
Annonce Har du også hørt at man kan bruge VPN til Netflix for at få en hel masse fordele? Ja, den er god nok. Du kan nemlig bruge en VPN…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 4 apr 2020 - 1 Kommentar

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

1 Kommentar »