Forside » Gæsteindlæg

Værd at vide – for at finde en billig ferie

Som udeboende er det svært at få penge til både husleje og til at opleve verden. Men der findes gode muligheder for at komme ud at se verden, uden det behøver at være noget, som kommer til at gøre en fattig.

Billige måder at rejse på

Backpacker er en nem og billig måde at rejse på og du bestemmer selv hvor mange penge du skal bruge på rejsen. De fleste, som vælger at rejse ud og se den anden side af jorden, plejer at spare penge op et stykke tid, så der ikke skal spares på noget, imens de rejser. Rejser du ud, som backpacker er det oftest i længere tid. Du kan derfor spare penge ved at fremleje din lejlighed ud, mens du er ude og rejse. Som backpacker har du heller ikke brug for særlig mange nye ting til rejsen, så der kan spares mange penge på nyt tøj, sko og kuffeter.

Kontakt et rejseselskab, som er specialiseret i at lave kombinerede rejser for backpackere og få dem til at lave et tilbud til dig. Sørg for det passer på hvad du gerne vil opleve og som vil komme til at stemme overens med dit budget.

Har du ikke rejst før, som backpacker, så tag ud og spørg venner og familie omkring gode råd. Lån eventuelt taske og andre gode backpacker ting til rejsen, så du kan spare en masse penge på udstyr.

Afbudsrejse er en anden billig løsning, som er en god mulighed for dem, som gerne vil have en billig rejse, men ikke har behov for at rejse ud i flere måneder. De fleste afbudsrejser ligger udenfor højsæsonen, udenfor skolernes sommerferie.

Husk at kigge på alle rejseselskabers hjemmesider og følg med i løbet af ugen om det bliver billigere. Vær dog opmærksom på, at op til en lønningsdag bliver rejserne nok billigere, men på selve lønningsdagen hvor alle får løn, vil efterspørgslen stige på rejserne og derefter stiger priserne på de fleste rejser.

Et andet godt råd for at få rejsen billigere, er at tilmelde sig rejseselskabernes nyhedsbreve. I nyhedsbrevene vil man få selskabernes bedste tilbud og man kan derfor følge med i, om den rette pris og rejse skulle komme.

Når afrejse dagen nærmer sig, sker det oftest at de opsparede penge ikke kan slå til. Du kan derfor tage et kvik lån, så du er sikker på, at du har penge nok til hele rejsen. Læs mere her.

Summary
Værd at vide – for at finde en billig ferie
Article Name
Værd at vide – for at finde en billig ferie
Description
Som udeboende er det svært at få penge til både husleje og til at opleve verden. Men der findes gode muligheder for at komme ud at se verden, uden det…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 9 sep 2016 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.