Forside » Gæsteindlæg

Tre gode råd: Få et næsten nyt køkken til billige penge

ANNONCE

Det er snart et par år siden, I købte jeres første hus. Aftalen var måske, at det skulle renoveres fra top til tå, så det blev lige det hjem, I havde drømt om.

Væggene er blevet malet, badeværelserne er skiftet ud og der er kommet nye vinduer i, men i køkkenet er der ikke sket noget. Pengene er sluppet op, og det gamle køkken falmer i det ellers nyistandsatte hus. Hvis du er en af dem, der er havnet i den situation, kommer der her tre gode råd til, hvordan du får et næsten nyt køkken til billige penge.

Nyt gulv giver nyt look

En af de ting, der kan have et meget specielt udtryk i ældre hus, er gulvene. Det kan både være langhårede gulvtæpper eller blomstrede klinker, der pryder hjemmet. Måske er det de blomstrede klinker, der viser sig i dit køkken. Men til forholdsvis billige penge kan du bl.a. med et moderne klinkelignende vinylgulv få skiftet de blomstrede klinker ud med et mere moderne look.

Giv køkkenlågerne en overhaling

Et andet sted, hvor det er muligt at give køkkenet en overhaling for billige penge, er ved at male køkkenlågerne. Med en bøtte maling i lige den farve, du ønsker og nye mere moderne greb, kan køkkenet hurtigt få et helt anderledes udtryk, end det køkken du har været vant til at se på, siden I flyttede ind.

Finde hårde hvidevarer på nettet

Hvis både ovnen og køleskabet er af ældre dato, kan det være en god idé at lede efter nye eller lettere brugte hårde hvidevarer på nettet. Der kan være mange penge at spare, hvis man lægger vejen forbi Den Blå Avis eller lignende sider, hvor der dagligt bliver sat hårde hvidevarer til salg.

Med ganske få kneb er det altså muligt at få et køkken, der ikke er nyt, men som syner væsentligt anderledes, end det du har været vant til.

Summary
Tre gode råd: Få et næsten nyt køkken til billige penge
Article Name
Tre gode råd: Få et næsten nyt køkken til billige penge
Description
ANNONCE Det er snart et par år siden, I købte jeres første hus. Aftalen var måske, at det skulle renoveres fra top til tå, så det blev lige det hjem,…
Author
Publisher Name
IT-Artikler.dk
Publisher Logo

Tags

Skrevet d. 18 mar 2020 - Ingen Kommentarer

Skrevet af IT-Artikler.dk

Webmasteren på IT-Artikler.dk har arbejdet inden for IT branchen i mange år. Siden blev oprettet som et fritidsprojekt, men blev meget hurtigt til mere end det, og tidskrævende. Jeg og teamet bag har altid interesseret os for IT, og kan godt lide at hjælpe andre.

Comments are closed.